keskiviikko 13. kesäkuuta 2012

Mustan kissan kesäleiri 2012

Elikkä kirjoteltiin tuolla lerillä vihkoseen leiripäiväkirjaa ja kirjotetaan se nyt tännekkin:)


Maanantai:
Kaislojen kesäleirin ensimmäinen päivä! Majottauduttiin samaan luokkaan Nuvolin Lumian kanssa:) Samaan huoneeseen olisi pitänyt mahtua vielä HyVolin Grisella, mutta eivät mahtuneet xd Opettelimme leiritanssin biisiin Enemmän duo ku sooloo. Se oli hauskaa!! Tanssia meille piti Nea. Välinetekniikassa osalla sujui vähän paremmin ja osalla... no ei niin hyvin: D Vanteilla tuli vähän muksittua naamaa yms. mutta eihän siinä sen pahempaa käynyt;) Välinetunnit meille piti Rebecca. Maanantaina meillä oli myös jalkatekniikkaa, zumbaa ja leiriolympialaiset.(joista saatin komiat avaimenperät!!) Illalla oli "Leirinuotio" salissa:)
On ollut aika orikinaali päeväC:
-Elsa









Tiistai:
Ekana oli sirkustunti. Kaikille täis jäädä erityisesti mieleen Annun TUM :D Välinetekniikassa muisteltiin vähän pallon käyttöä. Vartalotekniikka tunnilla piti tehdä pieni liikesarja ja ne näytettiin toisille. Lisäksi meillä oli jalkatekniikkaa joka oli tällä kertaa Miran kanssa sekä hypyt ja hyppelyt Leenan kanssa:)
Illemalla tänne ilmestyi rodeo-härkä ja pomppulinna:D Elsa ja Annu kokeili rodeo-härän kyydissä pysymistä, ja hyvinhän ne pysykin c: Valitettavasti ne vaan kävi harjotuskiekoil eikä sillon otettu aikaa. Pomppulinnassa kävi moniki, mut se osoittautui vähän ahtaaks paikaks:D
Nyt on pelattu ahkerasti Minean mukana tuomaa Rappakalja-peliä!(♥) 
Iitu




keskiviikko:

Kaikki Kaislat oli hereillä "jo" ennen kahdeksaa. Ekalla tunnilla oli Nean vetämä tanssitunti, jolla harjoteltiin leiritanssia, hiphoppia ja Euforia-tanssia. Sitten olikin ravitsemus-keskustelu pikkuruokalassa. Nyt ollaan ruokailtu makaroonilaatikkoa, salaattia ja naminami hedelmäsalaattia:P Tällä hetkellä meillä on pikku paussi, ja valmistaudutaan henkisesti Äden liikkuvuustunnille.
Äsken muutamat kävi kattomassa Iitun koiraa. Kohta on lähtö pihalle ja valmistautuminen Kuningasidean saapumiseen;D
Kuningasidean keikka oli tosi kiva, ja monet kävikin pyytämässä nimmareita:) Ylläriylläri pelaamme taas Rappakaljaa! Hyvää yötä(:
Mirka



(joku saattaa huomata että kuvamateriaali alkaa vähitellen loppua...)
Torstai:
Äsken meillä oli Äden liikkuvuus, ja olo taisi olla monella aika tukala:D Nyt lähdetään kävelemään kohti Kirkkistä Seijan lattaritunnille!
Nean ilmaisutunnilla Elsalle tuli huono olo, ja Elsa lähtikin sen jälkeen majoituskoululle lepäämään :( Meillä muilla oli vielä jäljellä hypyt ja hyppelyt, sekä kaikkien yhteinen leiritanssin harjoitus. Sen jälkeen palattiin koululle pakkailemaan viimeset kamat, syömään sekä pelaamaan rappakaljaa: D Leirinäytös sujui oikein hyvin:) 
Oli ihana leiri, ensi leiriä odotellessa♥
Kaislat

3 kommenttia:

marie kirjoitti...

ihana kuva musta tos lopus XD t. marie

Minea kirjoitti...

Must toi 9. kuva on repss XDD

marie kirjoitti...

no seki on aika hieno ja toi sitä seuraava XD