lauantai 23. kesäkuuta 2012

Mahtavat mestikset

Tää kirjottaminen vähän jäi vaikka mestikset oli melkein 2 kuukautta sitten :D Tää kirjotus saattaa nyt olla vähän sekalaa mut yrittäkää saada selvää;)
Perjantaina lähettiin huoltajien kyydeillä asemalt kohti tamperetta joskus puol kuuden aikaan. Automatka meni ihan hyvin, vaikka vähän oli hakusessa hotelli sit mut löydettiin se kumminki:D Hotellilla mentiin melkein heti tilaamaan Amarillosta meille ruoat, mentiin joksku 45 minuutiks huoneisiin lepää ku valkut ja huoltajat jäi oottaa meidän ruokia.Ruokien tultua meijän vatsat ei sit täyttynyt toivotulla tavalla, ja ostettiin sieltä aulasta tosi hyvät kanasalaatit;) Kaikki sitten jakautui omiin huoneisiinsa (Anne ja Annu, Miisa ja Iida, Marie, Minttu ja Mirka) oottamaan tulevaa kisapäivää...




Kaikella rakkaudella Annu c;

Aamulla herätys oli (muistaakseni) ihan hyvään aikaan. Pakattiin laukut valmiiks, treenikuteet niskaan, hiukset sykerölle ja eiku aamupalalle:) Kun oltiin syöty masut täyteen lähettiin kohti kisapaikkaa:) Vietiin kamat pukkariin ja lähettiin lämppäämään harkkaa varten. Harkka oli vähän aamuuninen ja tuli outoja mokia. Korjattiin virheet, ja lähettiin laittaa meikkei ja hiuksia. Kisalaittautumisen (xd) jälkeen mentiin syömään. Vatsat pullollaan mentiin katsomaan kisoja, joita kerettiin katsomaan aika pitkään:) Tauolla mentiin vetää puvut niskaan ja alettiin lämppäilemään. Lämppäputki oli mukavan pitkä ja kerettiin rauhassa avaamaan paikat yms:) Harkkamatolla kokeiltiin parit kohdat ja eikun vetämään (muka) vikan kerran suoritus! Suorituksessa tapahtu vähän jänskiä mokia, osalla meni hyvin osalla ei:D Toivottiin sydämmemme pohjasta et päästäis C-kategoriaan.  "Mäntsälän voimistelijat Kaislat, on sijoittunut kategoriaan A" =viiden sekuntin hiljaisus, kiljuntaa, kauhee vollotusxD. Lähettiin ihan tippa linssissä ettii valkkui ja huoltajii, ja taidettiin saada parit oudoksuvat katseet:D Kun oltiin päästy vähän alkupökkyrästä alettiin soittelee ja viestittelee kotiväelle meijän tuloksesta. Ketkää ei oikein tahtonu uskoa esim. "Soita myöhemmin uudestaan" tai "Ettekä saanut" xD Huoltajat ja me tytöt lähettiin ajelee jo Mäntsälää päin (hotelli oli varattu vaan yheks yöks) ja ooteltiin että valkut kertois miten tästä edetään. Kohta ne jo sitten soittikin että päästiin finaaliin:) Me pysähdyttiin jollekki ABC:lle ja tankkailtin vähän. Kotiin tullessa tais kaikki mennä  melkein heti nukkumaan (nutturat päässä) Aamulla lähettiin Estellan ja Kielojen kanssa bussilla kohti Tamperetta. Bussissa meikkailtiin jo valmiiks vähän, levättiin ja jutskailtiin.


Me ei oltas keretty meijän "alkuperäseen" harkkaan aamulla, mut saatiin onneks uus harkka-aika:) Harkasta en muista mitään xd Laitettiin loput meikit, kateltiin harkkoja, syötiin eväitä ja valmistautuduttiin suoritukseen. Iloksemme kisasimme kisan alussa:) Pikkuhiljaa alettiin lämppäämään ja avaamaan paikkoja. Harkkamatolla vielä pari kohtaa ja eikun viimestä kertaa tällä ohjelmalla!
Suorituksessa oli jotain mokia, mut oltiin ihan tyytyväisiä:) Fiilis oli suorittaessa mahtava (kuten myös lauantaina xd) Kiitos Estellalle ja Kieloille m-a-h-t-a-v-a-s-t-a kannustuksesta!<3 Jännittyneinä mentiin kuuntelee meidän ekat pisteet ikinä jotka oli: TV:5.30 AV:2,25 EXE: 7,55. Oltiin positiivisesti yllättyineitä meidän pisteistäC: Hyvillä mielin kaunnustettiin muita joukkueita ja "otettiin rennosti" 



Mestikset oli ikimuistoset<3 Toivottavasti saadan jatkossakin kokea näin iloisia yllätyksiä;D 
-Iitu ja Morka (Mirka kirjotti osan tekstistä) (osa kuvista Minea xd)

Ei kommentteja: