tiistai 6. marraskuuta 2012

Kisakatselmuksen ja aluekisojen tunnelmia

Tervehdys vaan! Kisakatselmus meillä oli siis viime keskiviikkona. Suoritus ei ollut mitään parhaimmistoa, mutta aateltiin että parannettaan sitten aluekisoihin suoritusta...
Eilen bussi lähti kello 7.00. Bussissa _yritettiin_ kerätä voimia tulevaa kisapäivää varten :D Aamuharkka meillä oli 9.39. Suoritus ei ollut taaskaan hyvä, korjattiin virheet ja alettiin laittaa hiuksia ja meikkejä. Kannustettiin sitten kisojen alkaessa Mäntsälän joukkueita, ja Akaasiaa, ystävyysjoukkuettamme.(ja tietty muitakin) Toisen tauon jälkeen meijän oli aika lähteä valmistautumaan suoritukseen. Sitten olikin jo aika astua matolle ja näyttää mitä me osataan. Suoritus alko hyvin, mutta sitten: pian selkävierityksessä yks tyttö oli jo juoksemassa harmillisesti vanteen perässä, ja siitä ensimmäinen rajanylitys! Pudotuksiltakaan ei vältytty. Sitten etuaallossa, valitettavasti toinen rajan ylitys. 
Pettymys valtas meijät kaikki, ja kategoriaa ei ollu kovin vaikee arvata. Tuloksena oli D. Oltiin tosi pettyneitä. Suoritus ei todellakaan ollu sitä tasoa, mitä harkoissakin ollaan nähty! 
Seuraavat kisat on Mind Spa Cupissa, Vihdissä. Siellä koitetaan parantaa suoritusta että kategoriaa. Kiitos kaikille kannustajille! Ja onnea Akaasialle B-kategoriasta, vaikka alkuvaikeuksia oli.

Kuvia lisäillään myöhemmin, mutta nyt aluks tää teksti jos ette jaksa oottaa.
BTW, me ei olla amppareita, vaan teema on

MEHILÄISKUNINGATAR.
Ens kerralla me pistetään teitä kaikkia takapuoleen ja näytetään ketkä hallitsee ! (:


 onnea kaikille mitalesteille!;)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

kisaatteko keväällä 2013 12-14 srajassa vai 14-16sarjassa:)?

Anonyymi kirjoitti...

12-14 sarjassa. siirrytään todennäköisesti syksyllä 2013 tai keväällä 2014 14-16 sarjaan.