keskiviikko 15. elokuuta 2012

Kauden alotusleiri

Moi! 11 ja 12.8 meillä oli kauden alotusleiri! Kirjottelen nyt parhaani mukaan mitä tehtiin... :)

Launtaina leiri alkoi vasta 12.15, ja alotettiin Vivinen Riikan ja Oonan välinetunnilla. Enimmäkseen tehtiin perusasioita vanteilla:) Ruoka oli heti ekan tunnin jälkeen, ja syötiin makaroonilaatikkoa! Seuraavan tunnin piti meijän omat valkut, joita oli kiva nähdä pitkästä aikaa<3 Kolmannella tunnilla oli Even jalkatekniikka ja hypyt! Harjoteltiin myös mahdollisia liikkeitä ohjelmaan! Even tunnin jälkeen oli vielä pari-kolme Idan ja Äden tuntia, jonka jälkeen tehtiin yhessä liikkuvuutta Kielojen ja Vivinen kanssa:) Kaheksalta oli aika lähteä kotiin odottamaan seuraavaa päivää!



Sunnuntaina päivä alkoi yheksältä Kielojen kanssa yhteisellä alkulämpällä ja verryttelyllä! Paikat oli monilla jumissa, eli kunnolla oltiin treenattu lauantaina! :D Seuraavaks oli omien valkkujen  tunti(tunteja?) jonka jälkeen oli ruoka:) Ruoan aikana jalkapotilas Marie saapui paikalle<3 Luvassa oli pari tuntia taito-osien harjottelua:) Vivinen valkut Johanna ja Saara tekee meille ohjelman, ja lauantaina saatiin kuulla teema ja musa:) Odotetaan innolla kun n. parin viikon päästä Johanna ja Saara tulee meille ohjelmaa taas opettamaan! Loppu päivä oli omien valkkujen tunteja. Harjoteltiin ohjelman liikkeitä, vikalla tunnilla oli liikkuvuutta sekä hieronta:)










elsa salakuvaaja!



Ja joku erittäin spesiaalisen tarkkasilmäinen saattoi huomata, että ollaan saatu uusi tyttö joukkueeseemme! Ninni päätti vaihtaa Estellasta meihin Kaisloihin, oikein paljon tervetuloa Ninni ja kiva kun tulit<3

Kaislat

4 kommenttia:

Elsa P kirjoitti...

Hahhaa, Tuossa yhdessä kuvassa minea selvästikkin hieroo mirkan jalkoja xd

marie kirjoitti...

mikä toi elsaminea kuva oli XD

Anonyymi kirjoitti...

Milloin tulee se haastepostaus!?!?!?

Anonyymi kirjoitti...

haastepostaus tulee kun keritään :) ootelkaa viel vähän aikaa... :D t. marie