torstai 17. marraskuuta 2011

Mind spa cup

Eli isänpäivänä (13.11: D) noin kello 8.45 lähdimme linja-autoasemalta omilla autokyydeillä. Minä (Iida), Miisa, Vilma, Marie, Minea ja Vilman äiti (kuski XD) tultiin Vilman autolla ja loput eli Mirka, Annu, Anne ja Annun äiti (kappaskappas hänkin kuski) meni Annun autolla. Asemalla näimme myös Ida-valmentajamme ja Idan siskon Annan. (En tiiä kumpi niillä oli kuski). Vihtiin selvittiin navigaattori-Ismon avulla. 
 Siellä sitten nähtiin Ädekin. Kisat järjestettiin Vihdin jollai amiksella, ja kun päästiin sisään vietiin kamat pukkariin. Sitten alotettiin lämppäämään harkkaa varten. Harkka... en ihan muista miten se meni. No kuitenkin korjausten jälkeen puolet meni syömään ja puolet meikkien ja hiusten laittoon. Hiukset ja meikit oli samalla lailla kun E-S Aluekisoissa. (Ida, Äde ja Anna niitä laitto). 
 Hiusten meikkien ja syömisen jälkeen vedettiin puvut ja mentiin alkumarssiin. Se meni yllättävän hyvin, ei yhtään tiputusta! Marssit ku oli marssittu siirryttiin katsomaan kisoja joksikin aikaa. Siinä huomas että musat pätki sairaasti, ja alko toivoo ettei meillä vaan katkeis. 
 Siinä ennen taukoa lähettiin lämppää. Lämppäaikaa meillä mun mielestä oli aika rutkasti. En nyt jaksa kirjottaa siitä. No sitten kisat taas jatku, oltiin kolmansii tauon jälkeen. Ja sitten se hetki koitti, Ida ja Äde anto meille onnenpotkut. Ja sitten mentiin kisamatolle. Mulla oli ainakin parempi fiilis ku viime kisoissa. Ja tais olla muillakin. Ja musa ei pätkässy. (huh)    Mentiin kuuntelemaan kategoria. Saatin C, johon totta puhuen oltiin aika tyytyväisii :D. Pussailtiin Idaa ja Ädee, ja tuloksena oli et niil oli suukkoja poskis x3 No aika pian siitä lähettiin kotia kohti. Taas meidän kyydissä oli todella TODELLA railakas meininki :D Laulettiin kaikkee mitä SuomiPopilta tuli : D... Tai no kiljumista se enemmänki oli. No bussiasemal kaikki lähti koteja kohti, paitsi Marie tuli meille. No kokonaisuutena oli oikein hauska päivä =)
 T.Iida

Ei kommentteja: