sunnuntai 29. toukokuuta 2011

Hopeaa kotiin

Your move-viikonloppu alkoi siitä, kun Kaislat saapuivat perjantaina 16.30 linja-autoasemalle. Tiettyä jännitystä oli ilmassa, mutta bussi matka kului mukavasti kuvia räpsien :) Ihmettelimme hesalaisia, jotka kulkivat sateessa naurettavissa vaatteissa. Kun pääsimme koululle, kaatosade jatkui. Ensin meidän olisi pitänyt jakaa huone Kaneleiden kanssa, mutta pienellä lisäyksellä porukkaan pääsimme sitten omii luokkiin siirtelemään pulpetteja. Kun pesät oli tehty, marssittiin iltapalalle.

Seuraavana aamuna olikin todella aikainen herätys. Vähän ennen kuutta noustiin pukemaan ja pakkaamaan, ja hujauksessa piti olla aamupalalla. Sitten käveltiinkin bussipysäkille, ja mentiin dösällä Töölön kisahalliin. Meijän harkkan oli toisena, ja pakko sanoa: Surkeesti meni. Fiilikset oli aika huonot, mutta vaiheltii tekstareita äitin kanssa ja kateltii toisten harkkoja. Erityisesti jäi päähän eräs ohjelma, jolla oli oma kuoro.

Äde ja Iida meni syömään, ja me kierreltii sitten huoltajien kanssa Your Move- tapahtumassa. Tosi kivaa oli, vaikka olikin vähän nuhaa. Pelailtii Wiitä, pyörätuoli korista ja ammuttii nuolia ;) Mentii kans erilaisissa radoissa. Mentii myös jäähallille, ja kun osa veti Viikinkirataa, mä räpsin kuvia, ja huutelin :"Tsemppiä!". Iida nous köyden päähän. Hauskaa oli, vaikka ruokailussa pitikin seistä.

Marssittii takas kisahallille, ja alettii laittaa hiuksii ja meikkei. Tosi södeihän meist tuli x) Harkattiin vähän, ja sit pitikin mennä jo esittämään. 'Kuuluttajalle' tuli pieni moka nimissä, ja Äde huus:"Mäntsälän voimistelijat Kaislat jäi välistä!" Sitten mentii lavalle, ja tehtii parhaamme. Ihan itku meinas tulla, niin herkkä kun oon. Kun lavalta tultiin, mä ja Malla itkettii jo ihan kunnolla. Olihan se sentää Mallan viimenen esitys, ja se veti sen niin hyvin. Sitten mentiin takasin lavalle palkintojen jakoon.

En ollut heti ihan varma missä sarjassa olimme, ja pidin pokkaa, kun toisten joukkueiden nimiä sanottiin. Sitten kuulutettiin: "Tanssillinen voimistelu", ja mä olin ihan: "Eiks me oltu siinä?" Kun pronssit oli sanottu, olin varma ettei päästäis jaolle. Mutta kun hopeeks kuulutettiin Mäntsälän Voimistelijat, kaikkien silmät suureni. "Ja hopealle tulivat Mäntsälän Voimistelijat Kaislat!" Tietty me kiljuttiin, ja itkettii ihan onnesta. Miisa piti ihan intona meijjän voitto-laattaa, joka nimettiin myöhemmin Paavoksi. Se on nyt Äden hoivissa.

Oltiin ihan intona, ja kun palattii ylös, näin jopa Marien silmissä kyyneleitä. Ihanaa nähdä senkin joskus pillittävän C: Ylhäällä Äde oli ihan naama punasena itkemisestä, ja Ida hymyili iloisena. Rytistin molempia. ME OLLAAN VOITTAJII!!!

Sunnuntaina lähdettiin 10.30 kohti himaa :) Ihana reissu<3

Ei kommentteja: